Velkommen til Balanceministeriet

vi skaber balance i dit liv

Baggrund

Balanceministeriet er skabt på baggrund af vores mangeårige arbejde på det sociale område. Vi har her oplevet, at der er blevet gjort en stor indsats for mennesker i forskellige vanskelige situationer, men også at indsatsen ofte ikke helt er lykkes med at skabe balance i de forskellige områder af menneskers liv og ikke mindst mellem forskellige områder af menneskers liv.

        Vibeke Munk

Vibeke Munk

Indehaver

Vibeke er uddannet socialrådgiver, familieterapeut, underviser i meditation og mindfulness, acces bars behandler samt fod- og øreakupunktør.

Vibeke har efter en række år som kommunal sagsbehandler, de seneste 15 år været selvstændig iværksætter, hvor hun særligt har haft fokus på at skabe muligheder for mennesker med forskellige problemstillinger.

        Stine Stenholt

Stine Stenholt

Indehaver

Stine er uddannet socialrådgiver, cand. soc. og acces bars behandler. Hun er derudover beskikket censor på socialrådgiveruddannelsen.

Stine har mange års erfaring fra beskæftigelsesområde, hvor hun særligt har været optaget af, hvordan mennesker – gennem en kvalificeret indsats – kan styrkes til at genvinde fodfæste i livet. 

Adresse

Helsingørsgade 31, 1.

3400 Hillerød

Telefon

Vibeke Munk: 28597279

Stine Stenholt: 61652830